Muzulmán asszony kakkant egyet

Nem tudni, pontosan mi a helyszín, egy biztos: rendezett nyilvános épület folyosóján nyom ki masszív zsíros hurkát a hölgy.

A felvétel alapján annyi állapítható meg, hogy valaki egy biztonsági kamera felvételét örökítette meg mobileszközzel azokban az emelkedett pillanatokban, amikor az épület – kórház? önkormányzat? bevásárlóközpont? – folyosóján a fal mellé húzódik a hagyományos öltözékű asszony, darab ideig álldogál, majd, mint ki jól végezte dolgát, hátrahagy egy megtermett végterméket. Amire hamarosan mások is döbbenten figyelnek fel, de az elkövető addigra már elvegyül a forgalomban.

A felvétel alapján a helyszín nem állapítható meg pontosan, mi a magunk részéről Törökország valamely – még – európai részére, jelesül Isztambulra tippelünk, de ez voltaképp mindegy is, biztonsági kamera készíthetett volna ilyen képsorokat Londontól Rómáig, Stockholmtól Münchenig és Ankarától Madridig bárhol.

Mint a Youtube egyik kommentelője megjegyzi, a jelenségben nincs semmi új, a Próféta rendszeresen végezte a dolgát még háztetőn is. Utánanéztem a hivatkozásul megadott háditnak, és abban bizony az áll, hogy az elbeszélő felment bizonyos Háfszá nevű úriember házának tetejére, ahol valami ügyes-bajos dolga akadt, és ott találta Mohamedet, amint épp „a természet szavának engedelmeskedett”, arccal Sám (a mai Szíria, Jordánia, Izrael és Libanon együttes megnevezése) felé, háttal Kiblának (lásd: 147. számú hádit).

Ezek után lehetetlen, hogy az ember ne lássa igazolva Ingrid Lomfors svéd írónő halhatatlan szavait, aki tavaly október 12-én, nyolcszáz svéd politikus, üzletember, szakszervezeti vezető és az elit egyéb tagjai füle hallatára a Svédország Együtt konferencián arról beszélt, hogy a bevándorlásban a világon semmi új nincsen, maguk a svédek is bevándoroltak valahonnan, azon kívül azért irigyek az újonnan érkezők kultúrájára, mert ők maguk ilyesmivel nem rendelkeznek: „Olyan, hogy bennszülött svéd kultúra, nem létezik.”

34522ingrid-lomfors.jpg

Ingrid Lomfors

A konferenciát Stefan Löfvén svéd miniszterelnök égisze alatt tartották, szó sincs tehát valamiféle magán-összejövetelről, ahol magánvélemények hangzottak el.

A politikai korrektség számára nagyon fontos, elsődleges fegyver a nyelv. Tisztában vannak azzal, hogy ha valakinek sikerül a vitapartnert a saját tolvajnyelvének használatára rákényszeríteni, azzal a csatát félig már meg is nyerte. Ingrid Lomfors a bizonyítottan nem menekült, illegális migránsokra is talált új terminus technicust, ők az „új érkezők”.

Érzitek már a kulturális gazdagodás szagát?

Szalontai István


vissza

facebooktwitteremail