Sört főznek egy modell vaginabaktériumából

Gyűjtést indított egy lengyel cég annak érdekében, hogy legyen tőkéje legfrissebb vállalkozásához. Azt tervezik, hogy egy cseh modell vaginájából származó laktózsav-baktérium felhasználásával főznek sört.

Polish-company-to-brew-beer-from-Czech-models-vagina-bacteria.jpg

A szanszkritül vaginát jelentő Yoni Rend célul tűzte ki 170 ezer dollár összegyűjtését annak érdekében, hogy előállíthassa a Bottled Instict (Palackozott Ösztön) elnevezésű itókát – olyan seritalt, amelyet az Alexandra Brendlova modell hüvelyéből származó laktózacid-baktérium felhasználásával állítanak elő.

Polish-company-to-brew-beer-from-Czech-models-vagina-bacteria (3).jpg

A hüvely védelmének oroszlánrésze a benne élő védelmező Döderlein flóra feladata. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók nem tudnak elszaporodni. A savasságot a Döderlein baktérium a laktóz tejsavvá való lebontásával éri el.

Polish-company-to-brew-beer-from-Czech-models-vagina-bacteria (2).jpg

A Yoni Rend az ötletet népszerűsítő YouTube-videóban azt állítja, olyan eljárást fedeztek fel, amelynek segítségével átvihető az italba az illető hölgy nőiességének esszenciája. A baktériumot laboratóriumi körülmények között már izolálták és elszaporították.

A cég többféle ízbe tervezi piacra dobni a terméket, de állítólag egyiknek a bukéja se fog vaginára emlékeztetni.


vissza

facebooktwitteremail