Naná, hogy a zsidók műve volt a Pokoli Torony

A „cionistákat” vádolja a Grenfell Tower leégésével és mintegy nyolcvan ember halálával egy magát emberjogi aktivistának nevező iszlamista gyűlöletprédikátor. Szerinte a tettesek ugyanazok, akik a torykat is pénzelték.

nazimali04.jpg

Nazim Ali, az úgynevezett Islamic Human Rights Association (Iszlám Emberi jogok [?] Bizottsága) egyik igazgatója végül is eljutott az egyetlen lehetséges végkövetkeztetéshez, amiben bátran egyesülhetnek a világ nácijai, balosai és mohamedánjai. A gyűlöletprédikátor ellen rendőri vizsgálat folyik.

Az orvosként praktizáló Nazim Ali Nyugat-Londonban tart fenn magánrendelőt, ahol egy vizit százötven fontba kerül. Hivatása azonban nem elégíti ki, politikai ambíciókat dédelgethet, miután most kiderült, hogy szónokolt egy június tizennyolcadikai demonstráción. Egyebek közt ezt mondta a Hezbollah terrorbanda támogatására szervezett tüntetésen:

„Mint tudjuk, a Grenfellben sok ártatlant gyilkoltak meg Theresa May bűntársai, akik közül számosan a cionista ideológia támogatói. Ne feledjük, hogy a Konzervatív Pártot támogató legnagyobb vállalatok közül néhányan cionisták”, fűzte tovább a némiképp zavaros gondolatmenetet. „Ők felelősek emberek meggyilkolásáért a Grenfellben, azokban a tornyokban a Grenfellben [sic], a Tory Párt [sic] cionista támogatói.”

nazimali02.jpg

Dr. Nazim Ali ötödik sebességben

Majd egyértelműbb felvilágosításokat is kaptak a hallgatók:

„A cionisták azok, akik a pénzt adják a Tory pártnak, hogy öljenek embereket a magasházakban... Óvatosan, óvatosan, óvatosan azokkal a rabbikkal, akik a Board of Deputiesben vannak” – egy brit rabbitestületről van szó –, „akiknek véres a kezük.”

A Konzervatív Párttal szembeni vérvád szinte azon nyomban felmerült, amikor kiderült, hogy a Grenfellben számos migráns élt, legtöbbjük muzulmán volt, és ugyancsak számos lakó engedély nélkül tartózkodott az országban. Időközben napvilágot látott az is, hogy a hajléktalanná vált lakók szükséglakások helyett több millió fontba kerülő luxusotthonokat kapnak.

nazimali01.jpg

Mint minden antiszemitának, dr. Alinak is megvannak a maga zsidó barátai. A Neturéi Kártá nevű Izrael-ellenes, anticionista szektából kerülnek ki

A Grenfell-tragédia, aminek valós oka egy zárlatos hűtőszekrény volt – no meg annak gazdája, aki oltás helyett a szomszédoknál tudakozódott, mit kell ilyenkor csinálni, így a lángok akadálytalanul elharapózhattak – a Ramadan utolsó napjára eső al-Kudsz (Jeruzsálem) nap résztvevőinek egyik legfontosabb témáját képezte. Ezt a napot a libanoni Hezbollah terrorszervezet főszponzora, az Iráni Iszlám Köztársaság vezette be a palesztin „ügy” támogatásaként.

A Hezbollah mint terrorszervezet be van tiltva az Egyesült Királyságban. Ennek dacára dr. Ali – mint a felvonulás főszervezője – arra bátorította a résztvevőket, hogy hozzák magukkal a terrorszervezet géppisztolyos emblémával ellátott sárga zászlaját, mivel most a Hezbollah politikai szárnya vonul fel, az viszont nincs betiltva.

corbyn.jpg

Emlékezetes, hogy Nazim Ali 2012-ben szónoknak kérte fel a rendezvényen Jeremy Corbyn munkáspárti vezetőt, aki a felkérésnek eleget  tett

A dr. Ali vezette „emberjogi” szervezet jogvédő és kampánycsoportként határozza meg magát, amely együttműködik az ENSZ-szel és jelentéseket nyújt be a kormánynak.

goring.jpg

Hermann Göring a Reichstag-perben csípőre tett kézzel mered a gyújtogatással vádolt Geori Dimitrovra

Az Egyesült Királyság-beli antiszemitizmust nyomon követő Community Security Trust tett feljelentést dr. Ali ellen, mondván, „groteszk” dolog összefüggést találni nyolcvan ember halála és a cionizmus között. A CST szóvivője úgy fogalmazott, ezek a kijelentések minden körülmények közt mélységesen undorítóak lennének, a Grenfell Towerrel kapcsolatban azonban minden határon túlmennek, még akkor is, ha a Hezbollahot támogató demonstráción hangzottak el; az effajta gyűlölködés még Bejrútban és Teheránban is megütközést keltene, nemhogy London utcáin.


vissza

facebooktwitteremail