Soros visszatámad

Soros György azzal vádolja a budapesti rezsimet, hogy antiszemita ábrázolásmódot alkalmaz az ellene indított plakátkampányban.

650x350px_soros.jpg

„Lesújt a jelenlegi magyar rezsim szándékos dezinformációs kampányának részeként alkalmazott antiszemita képi ábrázolásmód. Bizakodással tölt el ugyanakkor, hogy a magyar zsidó közösség vezetése számtalan állampolgárral együtt szót emelt e kampány ellen” – idézi a BBC Soros Györgyöt.

Közleményt adott ki a milliárdos szóvivője, Michael Vachon is. Eszerint Európa legsötétebb óráit idézi a kormány új, migrációellenes kampánya, amely Soros György képét használja plakátjain. „A magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása Európa-ellenes”, tette hozzá.

devil.jpg

Vachon fantazmagóriának mondta azt a feltételezést, hogy Soros támogatja az Európába özönlő menekültáradatot. „Soros migrációval kapcsolatos jelenlegi álláspontja az, hogy a nemzetközi közösségnek jobban kellene támogatnia a fejlődő országokat, amelyek ma a menekültek 89 százalékának adnak otthont, és hogy Európának több százezer, teljesen átvilágított menekültet kellene befogadnia egy módszeres ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében” – tette hozzá Vachon. (MTI)


vissza

facebooktwitteremail