Asszad halálát jósolják

Horacio Villegas önmagát Isten hírnökének tartja, és hite szerint a nagy nemzetközi összecsapásra Miasszonyunk, a Fatimai Hölgy látogatásának századik évfordulóján kerül sor.

Ez a dátum nincs nagyon messze. A katolikus hívők szerint maga Szűz Mária látogatott vissza siralomvölgyünkbe a portugáliai Fatimában több alkalommal – első ízben 1917. május 13-án –, és ez az a nap, amelyen Donald Trump amerikai elnök ki fogja robbantani a harmadik világégést – állítja a vallására nézve amúgy katolikus próféta.

Donald-Trump-904680.jpg

A fatimai jelenések hat alkalommal történtek a kisváros közelében. A római katolikus egyház által elfogadott álláspont szerint a Szűzanya valóban megjelent három pásztorgyereknek. A hatodik jelenés, a napcsoda 1917. október 13-án történt, és több tízezer ember látta.

Fatima_children_with_rosaries.jpg

Jacinta Marto (balra), Lúcia de Jesus dos Santos (középen), és Francisco Marto

Villegas meggyőződése, hogy a világháború hat hónapig fog dühöngeni, miután Mária, aki több alkalommal is megjelent a faluban, utolsó, 1917. október 17-i látogatása alakalmával álllítólag így figyelmeztette az emberiséget: „A háborúnak vége lesz, és a katonák hamarosan hazatérnek.” Ezt természetesen akkoriban mindenki az első világháborúra vonatkoztatta, ami még javában tartott, ámbár Portugália abban nem vett részt. A keleti fronton a jóslat elhangzása után öt hónappal hallgattak el a fegyverek, a nyugatin viszont még tizenhárom hónap kellett a békéhez.

our-lady-of-fatima-basilica-portugal1.jpg

Fatima ma évente zarándokok millióit vonzza

Villegas szerint a harmadik világháború úgynevezett „false flag” művelettel veszi majd kezdetét, csakúgy, mint a második is. 1939. szeptemberében a németek egy Helmut Naujocks nevű tisztje vezetésével lengyel katonáknak öltöztetett lágerrabokkal rohanták le a gleiwiitzi adót, mintha a lengyelek tették volna, hogy így igazolják Lengyelország lerohanását, ami persze senki nem vett komolyan.

A jós szerint a háború kirobbanásának két főszereplője Szíria és Észak-Korea lesz. Előbbi ellen az amerikai erők Tomahawk cirkáló rakétákkal intéztek megtorlást azt követően, hogy Damaszkusz légiereje szaringázzal bombázott egy felkelők kezén lévő várost, közel száz polgári személy, köztük nők és gyerekek kínhalálát okozva. Észak-Koreát Donald Trump elnök fenyegette meg egyértelműen, aki az ország fő szponzorával, Kínával is közölte: ha nem hajlandó lépni a phenjani rezsimmel szemben, akkor ezt a lépést Amerika lesz kénytelen megtenni. Észak-Korea harcias kijelentésekkel reagált a washingtoni fenyegetésekre.

Donald-Trump-Bashar-al-Assad-Vladimir-Putin-Kim-Jong-un-793534.jpg

A Szíriában végrehajtott vegyifegyver-támadást Villegas egyértelműen a világégés előszeleként fogja fel, rámutatva, hogy Oroszországot máris „belecsalogatták” a szíriai konfliktusba, és ugyanígy fogják belecsalogatni Kínát is, csak azt Észak-Koreán keresztül

A misztikus szerint jóslatait korábbi „próféták” mondandója is alátámasztja. A sokszor meghivatkozott Nostradamus, aki már számos beteljesült próféciát produkált, ám ezek előre sajnos soha, mindig csak utólag váltak értelmezhetővé, egy helyütt beszél egy általa Mabusnak nevezett rettenetes ember eljöveteléről, akit pusztulás kísér. A nevet sokan az USAM(a) B(in Laden) hiányos betűiből összerakott változatának vélték. Nostradamus azt írta, bosszúból cselekszik, éhséget, szomjúságoz okoz, „amikor az üstökös elő”. Oszama bin Laden azonban inkább más jellegű károkat okozott pályafutása során.

Villegas Básár el-Asszad szíriai diktátorral azonosítja Mabust. Mint ismeretes, a világ egyre több vezetője hajlik arra, hogy akár erőszakkal is eltávolítsa a hatalomból a diktátort, mivel ha Asszad a helyén marad, nem tudják a szíriai rendezést elképzelni, valamint a Nyugat azt sem tartja járható útnak, hogy az oroszok átvegyék az országát, és ott jelentős hídfőállást berendezve közvetlen fenyegetést jelentsenek részint az Amerika-barát olajsejkségekre, részint Izrael Államra. A jós úgy véli, a prófécia beteljesülne, ha rakéta- vagy bombatámadás útján tennék el Asszadot láb alól, mert ez után teljesen elszabadulna a pokol.


vissza

facebooktwitteremail