George Clooney betoppant az öregotthonba

George Clooney meglepte egy brit idősotthonban élő rajongóját, egy csokor virággal köszöntötte fel a 87. születésnapján.

Pat Adams, a berkshire-i Sunrise idősotthon lakója nagy rajongója George Clooneynak, aki nemrég vett házat feleségével a környéken. Az otthon személyzete szerint nem múlik el úgy nap, hogy az idős nő ne emlegetné idolját és arról is gyakran beszélt, milyen jó lenne, ha meglátogatná a születésnapján.

britain_clooney830508415179.jpg

Az otthonban dolgozók igyekeznek teljesíteni a lakók kívánságait, ezért levelet írtak Clooneynak, amelyben tájékoztatták arról, hogy az idős hölgy álma válna valóra, ha meglátogatná, de nem fűztek túl nagy reményt a dologhoz.

A filmsztár viszont hatalmas meglepetést okozva a levéllel és egy csokor virággal a kezében vasárnap becsengetett az otthonba és Pat Adamst kereste.

„Finom gesztus volt egy csodálatos embertől, mindenkinek az arcára mosolyt varázsolt vele az otthonban”, mesélte a Sunrise szóvivője. Mint hozzáfűzte: „Pat Adamst is mélyen meghatotta, hogy találkozhatott nagy ikonjával és igazán szép meglepetés volt Clooneytól, hogy virággal és üdvözlőkártyával is köszöntötte”.

pat-adams-describes-meeting-charming-george-clooney.jpg

Pat Adams még most is alig hiszi

Linda Jones, az otthon portása a Facebookon osztotta meg, mennyire meghökkent, amikor meglátta, hogy az Oscar-díjas sztár hozzájuk érkezett.

Clooney és ügyvéd felesége, Amal 2014-ben vásárolt házat a berkshire-i Sonningban. (MTI)


vissza

facebooktwitteremail