Holtan találták lakásán a trónörökös keresztlányát

Szerda délután háromnegyed kettő tájban találták holtan Dél-Kensingtonban, a Bramham Gardensben lévő lakásán Tara Palmer-Tomkinsont. Negyvenöt éves volt.

image-4-for-cos-tara-palmer-tomkinson-gallery-206808522.jpg

A kilencvenes években meglehetősen rockandrollos életmódjáról elhíresült társasági hölgy 2016-ban jóindulatú agydaganata miatt kapott kezelést. A Sunday Times egykori újságírója, tévés valóságshow-sztár a legismertebb londoni partiarcok közé tartozott, kalandjai sűrűn szolgáltattak témát a bulvármédiának.

tar3.jpg

Palmer-Tomkinson bevallottan rabja volt a kokainnak, amit a nyilvánosság előtt sem szégyellt. Az agytumort tavaly januárban diagnosztizálták nála, miután hazatért egy sítúráról. De szenvedett autoimmun betegségben is, amely akut anémiában, fáradékonyságban és ízületi fájdalmakban nyilvánult meg. Több alkalommal hangot adott a haláltól való félelmének.

tarapra.jpg

A kokainról egy tavalyi interjúban kijelentette: sok évvel ezelőtt használta, és csak azért róják fel neki mind a mai napig, mert „sokan nem tudják elképzelni enélkül Tara életét”.

Tara-Palmer-Tomkinson (1).png

Palmer-Tomkinson közeli barátságban állt keresztapjával, Károly herceggel, és jelen volt 2011-ben a cambridge-i herceg és hercegné esküvőjén. A walesi herceg és a cornwalli hercegné kondoleálásukban kijelentették: együtt éreznek a gyászoló családdal. Piers Morgan tévés személyiség, a Daily Mirror volt főszekesztője a Twitteren búcsúztatta el „a humoros, bátor asszonyt, aki annyi démonnal küszködött. Nagyon szomorú a hír.”

tara1.jpg

Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője, a királyi család történésze a BBC Newsnak azt nyilatkozta, „a probléma részben talán abban állt, hogy Tara mindent megkapott. Csinos lány volt, mesés családdal, fantasztikusan síelt, lovagolt, igencsak meg volt áldva művészi hajlamokkal. Gyönyörűen énekelt. Szerintem ez túl sok volt, az élet túl sok esélyt adott neki, és ő nem tudta kiválasztani a megfelelőket.”

Palmer-Tomkinson karrierje későbbi szakaszában, 2002-ben szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban. Ismertségét arra is felhasználta, hogy ráirányítsa a társadalom figyelmét az agydaganatban szenvedő betegekre. Ez a betegség az egyik legfőbb halálok Nagy-Britanniában a gyermekek és a fiatalok között.

tara.jpg

Földbirtokos arisztokrata család sarja volt, a hampshire-i Basingstoke-ban nőtt fel az 1200 holdas Drummer Grange-en. A Sherborne leányiskolában tanult, és rövid ideig dolgozott a Rothschild bankban, mielőtt a divatvilágban megkezdte pályafutását. Apja, Charles egykor olimpikon síelő volt, aki Károly herceget is tanította síelni.

tara-palmer-tomkinson-mit-geschlossenen-augen.jpg

1988-ban a család a trónörökössel síelt az Alpokban, amikor lavina zúdult rájuk. Társaságuk egy tagja, Hugh Lindsay őrnagy életét vesztette, Tara anyja, Patti súlyos lábsérülést szenvedett.

taraheath.jpg

2014-ben azzal került a címlapokra, hogy tombolni kezdett a Heathrow repülőtéren. Nyolc fegyveres rendőr kellett ahhoz, hogy megfékezzék.

Tara-Palmer-Tomkinson.png

A kilencvenes években lesifotós fénykép készült Taráról, amint plátói csókot vált Károly herceggel a svájci Kloster síparadicsomban.

tara-p-t.png


vissza

facebooktwitteremail