Elvan a börtönkórházban a félszemű rendőrgyilkos

Luxuséletet él a rács mögött a tényleges életfogytiglanra ítélt, 33 éves Dale Cregan, két rendőrnő hidegvérű gyilkosa.

Az elítélt, aki a rendőrnőkön kívül két gengszter riválisát is eltette láb alól, és a tárgyalásán életfogytiglant kapott, jelenleg az Ashworth kórházban tartózkodik, ahol sokkal jobb dolga van, mint a börtönben, ott ugyanis ideje nagy részét magánzárkában töltötte. Paranoiás tünetek miatt került át, de sokak szerint ezt csak megjátssza.

Fiona-Bone-32-and-Nicola-Hughes-23-were-killed-by-Cregan-705743.jpg

Helyszínelés. A  gyilkos huszonháromszor lőtt bele az egyik rendőrnőbe

Azt állítja, jól elvan a gyógyintézményben, ahol lehetősége nyílik mindenféle sporttevékenységre.

Cregan, aki 2012 szeptemberében lőtte agyon a 32 éves Fiona Bone és a 23 esztendős Nicola Hughes rendőrnőket Manchesterben, jelenleg stresszmentes luxuséletmódjával hetvenkedik, és azt állítja, az az egyetlen panasza, hogy a kórházi konyhán nem használhat kést, ami erőszakos elkövetői múltjának köszönhető.

fiona-bone-nicola-hughes.jpg

Fiona Bone és Nicola Hughes

Cregan egy cimborájának írt levelet, és az ebben foglalt részleteket tárta fel a Mirror. A gyilkos a levélben beszámol arról, milyen jól szokta tölteni az idejét a gyúróteremben, szívesen teniszezik és biliárdozik, de még arra is nyílik lehetősége egy úszómedencében, hogy kajakozzon.

Mindez szerinte nem ideális ugyan, de mérföldekre van a magánzárkától. „Torna, telefonhívás meg egy látogatás, és már boldog is vagyok, tesó”, írta. 


vissza

facebooktwitteremail