Soros György, az antiszemita

A milliárdos a zsidó állam lerombolását tűzte ki célul maga elé, állítja az Observer. Amerikai politológus professzor cikke arról az emberről, aki saját bevallása szerint a nyilas uralom idején kamu keresztapjával rótta Budapest utcáit és rabolta ki zsidó embertársait. 

Abraham H. Miller, a University of Cincinnati emeritus professzora az angol baloldali lapban megjelent cikkében leszögezi: a milliárdosnak már egészen fiatal korában problémái voltak úgy zsidó gyökereivel, mint a zsidó állam megteremtésével. A budapesti zsidófosztogatásról adott interjú-vallomás legárulkodóbb része Miller szerint az volt, hogy Soros elmondta: nem érez bűntudatot amiatt, amit a háborús években megtett – még a túlélő bűntudata sem üldözi, holott az gyakori azok körében, akik katasztrófát élnek túl.


Soros – eredeti nevén Schwartz – ma olyan szervezeteket támogat, amelyeknek fő célja Izrael zsidó jellegének tönkretétele, ha ugyan nem magának a zsidó államnak az elpusztítása. Mindez Miller szerint rávilágít annak az embernek a lényegére, aki gyermekként azonosult az agresszorral és képes volt a náciknak dolgozni.

gettyimages-470063558.jpg

Ironikus, hogy amikor azok, akik be akarják feketíteni a zsidókat, a cionizmust vagy Izraelt és ehhez modellre van szükségük, minden további nélkül épp Soros figurájához fordulnak, miközben a sorosi pénzbeli és politikai támogatások fő címzettjei bárkik lehetnek, csak épp a zsidók nem. Soros a valóságban „progresszív”, anticionista programmal rendelkezik, a zsidó valláshoz annyi köze van, mint az iráni ajatollahoknak – írja az amerikai professzor. Hozzátehetnénk: vagy mint Kun Bélának és a Tanácsköztársaság többi vadállatának. Azaz semmi.

Alex-Soros.jpg

A kis Soros és Hillary alelnökjelöltje

Nem meglepő – írja Miller –, hogy Tim Kaine demokrata alelnökjelölt a milliárdos fiával és szellemi örökösével, Alexander Sorossal bratyizik. A fiatal Soros Tim Kaine nagy rajongója, amin nem csodálkozhatni. Kaine elkötelezett támogatója Barack Hussein Obama elnök beteges és naponta változó Irán-politikájának, aminek titkos lényege, hogy nem csupán Izraelt fenyegeti létében, de az egész Közel-Kelet hatalmi egyensúlyának felborításával fenyeget. Mindez annál is inkább problematikus, mivel Törökország a sikertelen puccs következményeként belső káoszba süllyed, ami Irán, a komoly vetélytárs számára nagy kiemelkedési lehetőséget jelent – állítja a politológus professzor.

Ez Soros politikájának leglényege, amely nagyobb ellenállást tanúsít annak a zsidónak láttán, aki épít egy fürdőszobát Jeruzsálemben, mint az ajatollahok láttán, akik Iránban a nukleáris fegyver létrehozatalán dolgoznak.

NakbaCommemoration.WestlakeParkSeattle.May2016.PhotoCreditMichaelBehar.jpg

Izrael-ellenes provokáció Izrael területén, Soros pénzén. A Nakba arabul katasztrófát jelent, a zsidó állam 1948. évi kikiáltását értik alatta. A többi táblán az 1948-as Függetlenségi Háborúban elnéptelenedett arab falvak nevei olvashatók. A lakosság egy részét a hat arab állam támadásával szemben védekező izraeliek űzték el, többségük azonban a támadó arab államok rádiópropagandájának engedelmeskedve kerekedett fel

Soros több alkalommal megkísérelte elpalástolni az anticionista zsidó „progresszívek” - azaz öngyűlölők – számára folyósított támogatásokat. Ennek következtében a J Street portál éveken át tagadta, hogy Soros pénzelné; a támogatás egy hongkongi bankszámlán keresztül, titokban érkezett hozzájuk.

Úgy a Soros Alapítvány, mint az Új Izrael Alap – szintén a milliárdos bizománya – pénzeli az Adalah-t (angolul itt mutatkoznak be), azt a csoportosulást, amelynek izraeli állampolgársággal rendelkező arab és öngyűlölő zsidó tagjait arra képezik ki, hogy szellemileg hadat viseljenek a zsidó állammal szemben, amellett teljes erőből támogassák a zsidó állam termékire bojkottot hirdető BDS-t.

1934068_10153306655276538_1614898411807056271_n-630x315.jpg

Súlyos identitászavar Soros-pénzen. A Mikulás-sapkát és palesztin kendőt viselők, akik apartheidnek tartják a zsidó államot, zsidók. Elvileg legalábbis

Miller professzor azt írja, saját tapasztalatai szerint az Új Izrael Alap azon képviselői, akik a kaliforniai Oakland zsinagógájában ülnek, vehemensen tagadják és igencsak felháborítónak tartják annak felvetését, hogy a szervezet pénzelné az Adalah-t. Pedig pénzeli. Egyértelmű, hogy az olyan létesítmények, mint a J Street és az Új Izrael Alap, helyeslik Soros anticionista programját. Máskülönben nem kapnának tőle pénzt. Egyetértésüket azonban rejtegetniük kell zsidó embertársaik elől, akik alighanem azt a következtetést vonnák le, hogy ezek a szervezetek nem is a zsidó állam liberalizálását szeretnék elérni (amire amúgy semmi szükség, a zsidó állam tökéletesen liberális – M.K.), sokkal inkább el akarják azt pusztítani.

alex-soros (1).jpg

Hiába vannak Soros napjai megszámlálva, itt az utódja

Mindaz, ami a Soros alapítványokról kiderült, alátámasztja azt, amit eddig is tudtunk, szögezi le Miller. Soros célja az, hogy Izraelt mint zsidó államot megsemmisítse, és ugyanez a céljuk azoknak is, akik erre a programra pénzt kapnak tőle. Kísérletet tesznek ugyan arra, hogy elhatárolódjanak a milliárdostól, mivel nem engedhetik meg maguknak, hogy a zsidó közösség a valós szándékaik tudatában kivesse őket magából.


vissza

facebooktwitteremail