Kvótareferendum: kiadta utolsó dühét a migránsoldal

Valamennyi szavazókör rendben megnyílt az országos népszavazáson, rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés.

refer.jpg

Mind a 10 331 szavazókör szavazatszámláló bizottsága megkezdte munkáját, biztosítottak a szavazás feltételei, az első választópolgárok mindenhol leadhatták voksukat.

Néhány helyen póttagot kellett bevonni, mert a szavazatszámláló bizottság tagja vasárnapra megbetegedett, de erről soron kívül intézkedtek.

Az országos népszavazáson a szavazókörök zárásáig, este 7 óráig valamivel kevesebb mint 8 millió választópolgárt várnak az urnákhoz.

A magát baloldalnak nevező magyarországi anarchista kisebbség utolsó lélegzetvételéig kampányolt a népszavazási kezdeményezés megbuktatásáért, érveik változatosak voltak.

calais.jpg

Rabszolgalázadás Calais-ban, Alföldi Róbert értelmezésében

Most már vannak, akik akár a terroristákat is megértik:

„Minden mindennel össze van keverve. A terrorista a menekülttel. A terrorista az nem migráns, hanem másod-, harmadgenerációs bevándorló, azoknak a gyereke, akiket a keresztény Európa hozott ide bérrabszolgának. Én a terrorista akciókat modern kori rabszolgalázadásnak tartom, összekeveredve iszonyú aljas emberek mesterkedéseivel, mindenféle Isten nevében”, nyilatkozta Alföldi Róbert a Magyar Narancsnak.

A terror relativizálásának gyöngyszeme ez, ami 2001. szeptember 11. óta visszaköszön a balodali anarchizmusban. Ennek az irányzatnak a képviselői – amelyek egyfelől habzó szájjal hirdetik, hogy a népszavazásnak nincs semmi értelme, másfelől ugyancsak habzó szájjal hirdetik, hogy bojkottálni kell azt (ha nincs értelme, nem mindegy, hogy elmegyünk-e vagy sem?) - megengedték maguknak azt, hogy a Kossuth téri tüntetésükön felléptessenek egy, a Hamasz terrorszervezettel kapcsolatban álló palesztint, aki, ha valóban menekül, akkor Izrael Állam hatóságaitól van jogos félnivalója.

A Magyar Kroki nem tartja a jelenlegi budapesti rezsimet legitimnek, különösen nem a legutóbbi, megnyomorított választási rendszerben zajlott szavazás után, teljes egészében legitimnek tekinti viszont a népszavazást, főként azért, mert nincs helyük további muzulmán enklávéknak ebben az országban. A Magyar Kroki mindenkit arra szólít fel, menjen el a népszavazásra és szavazzon nemmel.


vissza

facebooktwitteremail