Csatatér lett a Hyde Park

Ezúttal nem amerikai, hanem brit rendőröket próbált gyilkolni az esztelen és értelmetlen, fajüldöző terror London ikonikus központjában. A multikulti elintézte, hogy semmilyen hely ne legyen elég biztonságos Európában.

h3.jpg

Szerencsére emberélet nem veszett oda, négyen azonban szúrt sebekkel kórházban vannak, egyikük rendőr.

Fekete tizenéves bűnözők palackokkal és késekkel intéztek támadást a Hyde Parkban a 2011. évi lázadások óta legerőszakosabb rendbontás alkalmával. Több százan csaptak össze a rendfenntartókkal, minek következtében a Hyde Park csatatérré változott.

h4.jpg

Az egy rendezvényre összegyűltek a Serpentine partján rontottak rá a rendfenntartókra, néhány száz yardra a Kensington Palace-tól. A csőcselék ezután a Marble Archhoz vonult, ahol azt kántálták: Black Lives Matter. Az Egyesült Államok-beli fekete terrorszervezethez tartozott az a rendőrgyilkos is, aki Texasban öt rendőrt ölt meg, kimondottan azért, mert fehérek és mert rendőrök voltak.

h5.jpg

A rendbontók rárontottak a közeli McDonald’sra is, fejvesztett menekülésre késztetve az ott dolgozókat. Lebénult a Park Lane buszközlekedése is. A riadóautóknak azonban sikerült eltorlaszolniuk az Oxford Streetet, így a csőcselék nem törhetett-zúzhatott a világhírű bevásárlóutcában.

Meg nem erősített hírek szerint lövések is dördültek.

h6.jpg

Letartóztatásokra eddig még nem került sor, így a rendőrség kéri mindazokat, akik részletekkel tudnak szolgálni, hogy hívják a westminsteri rendőrséget a 101-en, vagy lépjenek kapcsolatba a Crimestoppersszel a 0800 555 111-es számon, illetve a crimestoppers-uk.org honlapon.


vissza

facebooktwitteremail