Saját farkába harap a kígyó

Az Izrael elleni nemzetközi koalíciónál – amit szokás még haladó baloldalnak csúfolni – színesebb társaságot nehéz elképzelni, és ezt akár szó szerint vehetjük.

A baloldaliság Nyugaton halott, de ebbe nem akar belenyugodni. Elfogynak a nyomorgók és a kizsákmányoltak, és a fejlett országokban lassanként elmondható: csak az kerül végletesen kiszolgáltatott helyzetbe, aki valamilyen módon tehet róla. Miután a mai baloldalnak – amelyet nem kis mértékben befolyásol a hatvanas évek végének zűrzavaros maoista-anarchista-trockista-bolsevista légköre – a legfőbb ellensége a sikeres ember, aki nem szavaz rá, a munkásosztály és egyéb kizsákmányoltak kihalásával muszáj importálnia elkeseredett embereket, akik majd szavaznak rá. Ha nincs a bevándorlás, a szociáldemokrácia egyik fellegvárának számító Ausztriában ma szabadságpárti az elnök.

rainbow flag.gif

A baloldal kapitalizmus-ellenes, bár ő maga is azon élősködik – ez az egyetlen jól működő társadalmi rend, amit az írott történelem képes volt felmutatni –, jóllehet soha az emberiség olyan sikeres nem volt, mint a működő kapitalizmusban, soha ilyen jólét még nem volt, soha ennyi ember előtt nem nyílt meg a felemelkedés lehetősége, soha ilyen fejlett egészségügy és oktatás nem állt tömegek rendelkezésére. És soha nem volt ennyi sikeres ember. Az úgynevezett baloldal gyűlöli a sikeres, boldog és elégedett embert, neki sikertelenekre és boldogtalanokra van szüksége, olyanokra, akiknek megmondhatja, ki tehet a bújukról-bajukról, mert utána felkínálhatja nekik a lehetőséget: „Szavazz rám, és ha neked nincs, majd elvesszük attól, akinek van, és neked adjuk.” Ezt nevezik ők újraelosztásnak és társadalmi igazságosságnak. Persze az újraelosztás valójában soha nem történik meg. Szavazóiknak vetnek valami koncot, és a javát ők nyelik el, stallungok formájában és korrupcióval. Nem is lenne értelme felemelni a szavazóikat, hiszen azzal önnön szerepüket kérdőjeleznék meg. Nem véletlen, hogy kommunista párt ma már legfeljebb csak honlap formájában létezik a fejlett világban.

A baloldal különös löketet kapott attól a fenyegető ténytől, hogy Amerikának két ízben is sikerült muzulmán elnököt választania, aki esküdt ellensége az Első és Második Alkotmánykiegészítésnek – azaz a szólás és a fegyverviselés szabadságának –, ha az iszlám bűneiről van szó. Obama országlásának vége felé annyira elszabadultak az indulatok, hogy a szélsőbalos clintonista-sanderista csőcselék fényes nappal nyíltan véresre veri azt, aki Donald Trump mellett teszi le a voksát. A nyílt vörös erőszak izommutogatása másutt is megfigyelhető. Se szeri, se száma a britek ellen irányuló európai fenyegetésnek, akik könnyen lehet, hogy elhagyják az uniót, egyebek mellett azért, mert az európai baloldal úgy véli, nem elegendő a kontinensen máris jelen lévő ötvenmillió muzulmán, további hetvenet kell importálni Törökországból. (Ha a UK kilép, a török meg be, az egy különösen jó üzlet lesz Európának.)

181416_252.jpg

Homoszexuálisok nyilvános akasztása Iránban

A baloldal jó kotlósként igyekezett mindenkit a szárnya alá gyűjteni, akit valamilyen módon irritálhat a kapitalizmus vagy annak fő szellemi muníciója, a protestáns etika, ami erkölcsi értelemben nem különbözik semmiben sem a zsidó Bibliában foglaltaktól. Ezért sajátították ki a Pride-okat, ezért vonulnak fel mellszélességgel a kamionok közt olyan politikusok is, akiket valójában a hideg ráz ki az undortól, de meg kell játszaniuk a toleránst és a haladót, és különösen ki kell állni az üldözött mellé, ha mindenféle nácik csúfságokat ordítoznak a menetre a rendőrkordon mögül.

Igen ám, de az iszlám nagy része is a Bibliából ered, és átvett onnan egyet-mást, például a férfi homoszexualitás elítélését. Maga a Biblia kínhalállal rendeli büntetni két férfi együttlétét (nőkre nézve nem szerepel semmiféle tényállás), noha jó tudni, hogy a sajátos ókori zsidó büntető eljárásjog annyira megnehezítette a halálbüntetés meghozatalát, hogy nincs feljegyzés arról, hogy ilyesmiért bárkit is kivégeztek volna. Nem így a katolikus egyház világi uralma idején, és főleg nem az iszlám államokban, ahol a melegeket kivétel nélkül üldözik, nem egy helyen kivégzik őket, másutt kasztrálás, korbácsolás és hosszú börtönbüntetés vár rájuk, valamint az azzal járó gyötrelmek, kínzások, megaláztatások.

gays-muslims4.jpg

S egymás mellett hever majd?...

A minden abszurdisztánok legjobbikában, Svédországban már összeütközött a két pátyolgatott társadalmi erő. Az antiszemita stockholmi balos kormány és annak fő hangadója, Margot Walstrom külügyminiszter elnézte a malmői zsidó közösség szabályszerű elüldözését, valamint azt, hogy az elfajuló viszonyok elől nyolcvanezer svéd költözött el csak Angliába, de nem igazán tudta, melyik ujját harapja akkor, amikor a svédországi melegfelvonulásokat atrocitások érték iszlámék részéről. Hiszen ezt a két társaságot a baloldal egy kalapban képzeli el. Az Izrael-ellenes tüntetéseken a vörös, a fekete anarchista és a szivárványszínű zászló meg a palesztin lobogó egymás mellett tűnik fel. Ezt hívják feloldhatatlan logikai hibának.

Eközben, míg az arab világban a homoszexualitást gyűlölik, megvetik és hatóságilag üldözik, a Közel-Kelet egyetlen demokráciája a melegek paradicsoma, benne a fővárosuk Tel-Aviv. Izrael minden téren biztosítja a másságosok jogait, a légkör Tel-Avivban kellőképp szabados, így nem csoda, hogy San Francisco után ez a város lett a saját nemükhöz vonzódók számára a legkedvesebb.

gays-muslims3.jpg

Pedig vagy ez, vagy az

Ilyen körülmények között egy mohamedán – pedig csak a szülei voltak bevándorlók, ő maga már Amerikában született – rokonszenvezni kezdett az Iszlám Állam tanaival, és noha az FBI megfigyelte, elhatározta, hogy ráront egy melegbárra, és annyi embert gyilkol meg, ahányat csak tud, mert az iszlám ezt tanítja. Meg is tette, és ő maga is elpusztult a rendőrséggel folytatott tűzharcban. Barack Obama elnök az erről szóló beszédében nem mondta ki az iszlám szót, hanem a homofóbiát hibáztatta – mintha bizony a kettő nem lenne egy és ugyanaz –, és a fegyverviselési jog ellen szónokolt – holott éppenséggel azért halt meg ötven ember, mert a helyszínen senkinél nem volt fegyver, amivel az iszlamistát teríthette volna le, ahogyan azt Izraelben nagyon szakszerűen csinálják, köszönet érte.

Mit tehet ebben a helyzetben a „baloldal”, hiszen azt mondja a régi zsidó mondás is: „Mindkettőnek nem lehet igaza!” A régi zsidó mondás persze azzal folytatódik, hogy: „Tudod mit? Neked is igazad van” – de hát ez ebben a helyzetben nem alkalmazható. A balosság ideológiai hazudozásai mélyén megbúvó alapvető gondolat szerint aki vesztes, annak mindenképp igaza van, aki pedig győztes, az legalábbis erkölcsi hulla. (Ez alól a monstre fizetéseket húzó, sok esetben korrupt, tolvaj hivatásos balos politikusok természetesen kivételt képeznek.) Ez a magyarázata a nyugati baloldali antiszemitizmusnak: Izrael katonailag és erkölcsileg többszörösen győztes hi-tech állam. Ugyanez a magyarázata az Amerika-ellenességnek és általában a Nyugat- (azaz: ön-)ellenességnek, de annak is, miért csillog a nyugati baloldal szeme, ha olyan országok kerülnek szóba, mint Kuba és Venezuela, és miért védelmezik félszájjal, félszívvel az iráni atomprogramot.

A balosság szerint a győzelem bűn. A vesztesek erkölcsösek. Az iszlámnál nagyobb vesztest nehezen tudunk elképzelni a történelemben. Lottó ötösük volt az olajjal és a gázzal, s most, amikorra ezt lassan sikerül elherdálni, mennek vissza oda, ahonnan jöttek. Nem akarnak, ezért be kellett hívni őket Európába, Amerikába, mert hátha jól jönnek mint balos szavazók. De most egyikük nagyon nekiesett egy másik védett csoportnak.

whitechapelgayfreezone-www.spittoon.org_.jpg

Sajnos tartani lehet attól, hogy a melegek hamarosan megtapasztalják: a feléjük megnyilvánult balos szimpátia csak addig tartott, amíg kellettek a szavazataik. A muzulmánok többen vannak, érdekérvényesítésük az erőszak, amivel az elpuhult nyugati társadalom nemhogy szembe nem száll, de azt hazudja be magának, hogy nem is létezik ilyesmi, nehogy valamit tenni kelljen. A társadalmi bázisra vigyázniuk kell azoknak, akik a hatalmat vagy annak egy részét a nyugati világban a kezükben tartják.

Ők persze még önmaguknak is hazudnak, hiszen az iszlám nem tesz különbséget libertáriánus és trockista között. Ez a fajgyűlölő, náci ideológia egyetlen dolgot ismer el, önmagát. Egy csónakban evez, úgy tűnik, mindenki, aki nem tartozik közéjük.

Gondoljunk az áldozatokra, szeretteikre, hozzátartozóikra.

Weiss Cecília


vissza

facebooktwitteremail